Contact:

Contactformulier

Jan de Haanstraat 1
8801 VE Franeker
0517 – 391 064
06 – 53 940 234

Reacties van klanten

Uit de Patiënt tevredenheidsonderzoek zijn de volgende complimenten gegeven:

"Ik had een tennisarm en had de angst dat dit een langdurige blessure zou zijn. Gelukkig, na iets mer dan 10 behandelingen kan K weer gewoon tennissen. Ik vindt hem een serieuze betrouwbare en deskundige fysiotherapeut."

"Altijd bereikbaar en bereidt om evt. buiten kantoortijden te behandelen."

"Ik ben heel tevreden met mr. Poelstra. Hij heeft mijn blessure herkent en serieus behandeld. Dank zij zijn inzet ben ik het laatste halve jaar verbetert, nadat ik daarvoor door de "medische wereld" van het kastje naar de muur gestuurd ben! Ik ben heel erg blij dat wij in ons zorgsysteem nog zulke betrokkene therapeuten hebben. Wat helaas tegenwoordig een uitzondering is! wij zouden veel meer fysiotherapeuten als John Poelstra moeten hebben!!!"

"In mijn zoektocht naar een goede fysiotherapeut in de regio Franeker ben ik uitgekomen bij de praktijk van John Poelstra. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Na meerdere fysiotherapeuten in een andere regio te hebben gehad, had ik meteen door dat dit voor mij de juiste keuze was. Een no-nonsens therapeut met veel kennis en doeltreffende behandelingen." John Bedankt!

"Nadat ik een ernstig auto ongeluk kreeg in maart 2015, herstelde ik zeer langzaam van mijn klachten. Ik had erg veel last van mijn spieren, met name mijn armen, rug en beenspieren waren verzwakt. Groot probleem was  dus mijn fysieke conditie. Deze was op nul niveau beland na maanden immobiel te zijn geweest. 
Met mijn spier klachten kwam ik al snel bij John op het spreekuur en de behandelingen verliepen naar alle tevredenheid. Echter het was een soort vicieuze cirkel. Door het verlies van mijn spierkracht had ik vaak spierblessures enz. Op advies van de Arbo arts ben ik mij toen gaan oriënteren wat er zoal is aan re-integratie trainingen. Dit kon via speciale re-integratie programma’s bij een instituut, maar  die doen ook veel aan mentale trainingen. Maar ik had geen behoefte aan zo’n multidisciplinaire aanpak waarbij psychologie een belangrijk deel zou zijn. Ik had veel meer behoefte aan pure fysieke training. John gaf mij aan hier ervaring mee te hebben en bood mij een op maat gesneden programma aan van 13 weken. Dit hield in 3 keer per week een uur trainen. Ik ben hier in oktober 2015 mee begonnen. De trainingen waren in het begin zwaar, maar ik voelde al snel dat mijn kracht weer terug kwam. De oefeningen waren heel divers en regelmatig werd de vooruit gang geëvalueerd.  Door het intensief trainen van alle spiergroepen ben ik nu inmiddels weer volledig hersteld. Daar ben ik John erg dankbaar voor. Ik heb zelfs weer kunnen skiën! Ik kan het een ieder aan raden zo’n programma bij John te volgen! John nogmaals bedankt hiervoor!!"

"Topgast"; "Aardig", "Uitstekende ervaringen"

"Bedankt voor alles. Ik heb de slachte marathon volbracht. je bent een topper"

"is altijd vriendelijk en heeft altijd een algemeen praatje en is goed in zijn werk. Je kunt altijd bij hem terecht als je pijn hebt. zelfs buiten bezoek uren"

"een goed en hard werkent man die luistert naar de cliënt"

"perfect"

"Zeer goede degelijke en snelle resultaten"

"Hij heeft me direct op mijn gemak gesteld en tijdens de behandelingen  zeer correct behandeld. Top"

"Het probleem was sneller verholpen dan ik gedacht had"

"Zeer snelle gelegenheid tot behandeling. Effectieve behandeling. Prettig contact"

"Bij al mijn verschillende klachten kon ik altijd met volle tevredenheid terug zien"

"Hij heeft het weer goed los gemaakt  in de rug en zeer goeie tips gegeven"

"Ik kan altijd binnen 24 uur bij mijn fysio terecht!"

"Hij heeft me goed van mijn klachten afgeholpen"

Openingstijden:

Maandag

07.00 - 12.00

13.00 - 15.30

Dinsdag

07.00 - 12.00

13.00 - 15.30

 

20.00 - 21.30

Woensdag

07.00 - 12.00

13.00 - 16.00

19.00 - 21.00

Donderdag

07.00 - 12.00

13.00 - 18.00

19.00 - 21.00

Vrijdag

07.00 - 12.00
John Poelstra
John Poelstra